Servicii de reparații laptopuri în București

Eşti foarte ocupat şi nu poţi lăsa sistemul tău defect la service-ul nostru?

Nici o problemă, ne deplasăm noi la tine acasă si te ajutăm cu o rezolvare rapidă, de cea mai bună calitate.

 

 

Avem peste 15 ani de activitate profesională

 

gsm2 check

TEHNICIENI CU EXPERIENȚĂ

Suntem pasionați de electronică de câteva decenii. Cunoaștem toate procedurile, operațiunile și trucurile tehnice ale meseriei.
gsm2 check

PIESE DE SCHIMB 100% ORIGINALE

Știm din experiență că prețul unei reparații profesionale de laptop reflectă valoarea serviciului tehnic, iar clienții noștri caută servicii de calitate.

Doza de magie pe care o aducem in reparatii face diferenta


Sustinem un standard foarte ridicat in materie de servicii cu clientii si servicii tehnice. Ne miscam foarte repede si lucram cu exactitate, avem ochi pentru detalii si întelegem tabloul general. Lucram cu piese originale si proceduri testate, eficiente din toate punctele de vedere.

Serviciul de recuperare date este, de asemenea, disponibil in cadrul societatii noastre, cu garantia pastrarii caracterului privat a acestora. Ne straduim sa va pastram locatia si formatul lor in asa fel incat sa nu va schimbati rutina.

Oferim licente software electronice pentru: Windows, Microsoft Office, Antivirus Nod32, si multe alte software-uri. Astfel iti asiguram o experienta legala, si sigura de a utiliza produsele.

Indiferent daca ai nevoie de o actualizare a sistemului de operare sau instalezi Windows-ul pe un nou dispozitiv, iti punem la dispozitie licenta electronica Windows 10 sau 11, ca sa beneficiezi de o activarea rapida si usoara a sistemului de operare.

 

Arta de a tine pasul cu tehnologia

Prețuri

Instalare Windows 10 / 11
Configurare Office
Curăţare de praf + înlocuire pastă termoconductoare
Clonare windows
Înlocuire display
Inlocuire HDD cu SSD
Inlocuire tastatura

Kdd Online SRL

Formular contact