Servicii software

 
 

Serviciul de Instalare Windows  se realizează în aproximativ 2 ore (cât savurați o cafea)

gsm2 check

Ce include o instalare windows profesionala?

O instalare de windows profesionala include urmatoarele:
Configurarea sistemului de operare propriu zis;
Optimizarea acestuia;
Instalare drivere:
-placa de baza (chipset).
-placa video (dedicata & integrata).
-driver bluetooth.
-driver camera web.
-placa de sunet.
-placa de retea(wireless & lan)
Instalare antivirus;
Instalare si configurare programe de baza (chrome, adobe reader, winrar, bsplayer, vlc player, anydesk, extensie blocare reclame);
Instalare suita Microsoft Office (optional licenta separata).

Care este costul serviciului de instalare Windows?


Costurile incep de la 100 lei pentru o instalare basic (instalarea sistemului de operare fara licenta de windows + drivere).

Poate urca pana la 300 lei pentru o instalare profesionala. Aceasta din urma include instalare windows cu licenta, suita microsoft office cu licenta, drivere, antivirus, programe de baza, optimizarea sistemului, actualizarile de securitate la zi. 

Întrebări și răspunsuri

1Ce termen de valabilitate au licentele?
Licentele comercializate de noi vin insotite de un certificat de calitate si o declaratie de conformitate. Acestea sunt valabile pe o PERIOADA NEDETERMINATA si pot fi utilizate pentru un singur PC. Certificam conformitatea produselor cu standardele corespunzatoare. Certificam faptul ca produsele corespund scopului pentru care au fost realizate si se incadreaza in parametrii de calitate, cu obligatia respectarii termenilor de utilizare.
2La ce perioada de timp este recomandata efectuarea serviciului de mentenanta software?
Recomandam efectuarea acesteia o data la 3 luni, utilizand programe dedicate acestei proceduri in urma serviciului de instalare windows, recomandate de catre tehnicienii nostri.
3De ce este vitala functionarea sistemului de operare in parametrii optimi?
Laptop-ul sau desktop-ul au devenit indispensabile in activitatile pe care le desfasuram, asemenea telefonului mobil. Atunci cand vine vorba de sarcini de serviciu, vizionarea filmelor sau jocuri, este obligatoriu ca sistemul de operare sa functioneze ireprosabil. De aceea noi, la Kdd Online, facem si optimizare atunci cand efectuam acest serviciu clientilor nostri, cel de instalare Windows in Sector 6.
4Cand ai nevoie de mentenanta laptop?
Atunci cand laptop-ul se incalzeste / ventilatorul este zgomotos / se inchide brusc / functioneaza lent / a trecut mai mult de 12 luni de la ultima mentenanta / acesta nu mai functioneaza in parametri optimi, mai mult ca sigur ai nevoie de acest serviciu.

Kdd Online SRL