Reparații în timp RECORD

Eşti foarte ocupat şi nu poţi lăsa sistemul tău defect la service-ul nostru?

Nici o problemă, ne deplasăm noi la tine acasă si te ajutăm cu o rezolvare rapidă, de cea mai bună calitate.

 

Ne ocupăm noi de tot

gsm2 check

Service PC


- inlocuire HDD sau SSD
- instalare camera web
- instalare RAM
- instalare DVD, CD-ROM
- configurare imprimanta
- instalare placa video
- curatare desktop de praf
- configurare camere de supraveghere
- mentenanta sisteme
- consultanta achizitionare

Identificăm şi remediem orice problemă care poate apărea la un calculator

 


80% din echipamente sunt diagnosticate si reparate intr-un interval de 48-72 de ore.

Sti exact ce problema are si cat costa reparatia. NU reparam fara acordul tau.

Oferim servicii complete pentru calculatoare in Bucuresti ( sector 5 si 6 ), acasa la domiciliul dumneavoastra. Intervenim in regim de urgenta pentru a va rezolva orice problema legata de IT.

 
 
 

 

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice problema IT.

Oferim interventii rapide, servicii de calitate si program de lucru prelungit pentru a fi la dispozitia dumneavoastra atunci cand sunteti in dificultate.

Dacă PC-ul rulează lent, următoarele sugestii ar putea ajuta la creșterea vitezei de procesare. Sfaturile sunt listate în ordine, așa că începeți cu primul, vedeți dacă vă ajută, iar dacă nu, treceți la următorul.  

 

Utile

1Asigurati-va ca aveti cele mai recente actualizari pentru windows
Una dintre cele mai bune modalități de a profita la maximum de PC-ul dvs. este să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune de Windows 11 instalată. Atunci când căutați actualizări, PC-ul va căuta la rândul său cele mai recente drivere pentru dispozitiv, iar acestea pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea performanței PC-ului.
2Reporniti computerul si asigurati-va ca aveti deschide doar aplicatiile de care aveti nevoie
Faptul că aveți deschise simultan mai multe aplicații, programe, browsere web și altele poate încetini PC-ul. Dacă aveți deschise multe file de browser simultan, procesele se pot încetini și mai mult. Dacă se întâmplă acest lucru, închideți toate aplicațiile, filele de browser etc. de care nu aveți nevoie și vedeți dacă acest lucru ajută PC-ul să ruleze mai rapid. Dacă această soluție nu vă este de ajutor, reporniți PC-ul, apoi deschideți doar aplicațiile, programele și ferestrele de browser de care aveți nevoie.
3Utilizati ReadyBoost pentru a imbunatati performanta computerului
ReadyBoost vă permite să utilizați o unitate amovibilă, cum ar fi o unitate flash USB, pentru a îmbunătăți performanța PC-ului fără să fie nevoie să deschideți PC-ul și să adăugați mai multă memorie (RAM). Pentru a utiliza ReadyBoost, aveți nevoie de o unitate flash USB sau de un card de memorie cu minimum 500 MB disponibili și o viteză mai mare de transfer de date.
4Asigurati-va ca sistemul gestioneaza dimensiunea de fisier a paginii
Fișierul de paginare este o zonă de pe hard disk pe care Windows o utilizează ca pe memorie. Există o setare în Windows 11 care gestionează automat dimensiunea de fișier a paginii, ceea ce vă poate ajuta să îmbunătățiți performanța PC-ului. Pentru a vă asigura că gestionarea automată a fișierelor de pagini este activată Selectați Căutare pe bara de activități, tastați sistem avansat în caseta de căutare, apoi selectați Vedeți setările avansate de sistem, care are Panoul de control listat dedesubt. În Proprietăți sistem, selectați fila Complex , apoi selectați Setări în zona Performanță. În Opțiuni performanță, selectați fila Complex , apoi selectați Modificare în zona Memorie virtuală . Asigurați-vă că este bifată caseta de selectare Gestionare automată a dimensiunii fișierului de paginare pentru toate unitățile . Dacă este, continuați cu sfatul următor. Dacă nu este, selectați-l, apoi reporniți PC-ul, selectând Start > Alimentare > Repornire . Utilizați PC-ul și vedeți dacă rulează mai bine. Dacă nu, încercați sfatul următor.
5Verificati daca spatiul disk este redus si eliberati spatiul
Puteți îmbunătăți performanța dacă eliberați spațiu-disc pe PC-ul dvs. Pentru a verifica dacă aveți spațiu-disc redus Selectați butonul Start , apoi selectați Setări > Sistem > Stocare . Deschideți setările de stocare Unitățile dvs. vor fi listate în zona Stocare. Rețineți cantitatea de spațiu liber și dimensiunea totală pentru fiecare unitate. Notă: Dacă PC-ul are spațiu suficient, încercați sfatul următor. Puteți utiliza Stocare inteligentă pentru ștergerea fișierelor inutile sau temporare de pe dispozitiv, ceea ce, de asemenea, poate elibera spațiu. Dacă activați Stocare inteligentă, Windows va elibera automat spațiu, eliminând fișierele inutile, inclusiv fișierele din Coșul de reciclare, atunci când aveți un spațiu-disc insuficient sau la intervalele pe care le specificați. Instrucțiunile de mai jos vă arată cum să ștergeți fișierele temporare și cum să activați și să configurați Stocare inteligentă. Dacă nu puteți găsi Stocare inteligentă pe dispozitivul dvs. utilizând pașii următori, consultați secțiunea „Eliberați spațiu cu Curățare disc” de mai jos. Notă: Ștergerea fișierelor temporare pentru a îmbunătăți performanța nu este neapărat o idee bună. Deși aceste fișiere pot să nu fie utilizate acum, acestea ajută aplicațiile să se încarce și să ruleze mai rapid.
6Ajustati aspectul si performanta windows
Windows 11 include multe efecte vizuale, cum ar fi animații și efecte de umbrire. Acestea arată grozav, dar pot utiliza resurse de sistem suplimentare ce încetinesc PC-ul. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți un PC cu o cantitate mai mică de memorie (RAM). Pentru a ajusta efectele vizuale în Windows Selectați Căutare , tastați performanță, apoi selectați Ajustați aspectul și performanța Windows în lista de rezultate. Pe fila Efecte vizuale , selectați Ajustare pentru cea mai bună performanță > Se aplică. Reporniți PC-ul și vedeți dacă acesta are o performanță mai bună. Dacă PC-ul rulează în continuare lent, treceți la sfatul următor.
7Puneti in pauza sincronizarea OneDrive
Setările PC-ului dvs. vă permit să alegeți unde vor fi salvate fișierele în mod implicit. Puteți salva fișiere pe PC sau în OneDrive în mod implicit și le puteți sincroniza între cele două locații. Acesta vă permite să vă accesați fișierele de pe orice dispozitiv care se poate conecta la internet și vă ajută să vă asigurați că fișierelor li s-au efectuat copii backup în cazul în care PC-ul se deteriorează sau se pierde. Totuși, fișierele trebuie să se sincronizeze între PC și OneDrive și sincronizarea vă poate încetini PC-ul. Puteți să puneți în pauză temporar sincronizarea OneDrive și să vedeți dacă acest lucru ajută la îmbunătățirea performanței PC-ului. Pentru a pune în pauză sincronizarea cu OneDrive Pe bara de activități, căutați OneDrive lângă zona de notificare. Selectați OneDrive > Ajutor & Setări > Puneți în pauză sincronizarea, apoi alegeți cât timp doriți să puneți în pauză sincronizarea fișierelor. Reporniți PC-ul și vedeți dacă problemele de performanță s-au diminuat după punerea în pauză a sincronizării. Pentru a relua sincronizarea fișierelor, selectați OneDrive > Ajutor & Setări > Reluați sincronizarea. De asemenea, puteți vizita Remedierea problemelor cu Sincronizare cu OneDrive pentru a verifica dacă există probleme de sincronizare.
8Dezactivati programele cu lansare in executie la pornire
Atunci când porniți PC-ul, unele programe pornesc automat și rulează în fundal. Puteți dezactiva aceste programe astfel încât să nu ruleze atunci când pornește PC-ul. Multe programe sunt proiectate să pornească automat odată cu Windows. Nu vă dați seama dacă rulează, dar se vor deschide rapid atunci când le accesați pentru utilizare. Acest lucru este util pentru programele pe care le utilizați foarte des, dar nu și pentru cele pe care nu le utilizați frecvent, deoarece, astfel, timpul de pornire a Windows crește. Găsiți programele care pornesc automat Uneori, vă puteți da seama care programe pornesc automat dacă vă uitați la pictogramele programelor din zona de notificare, din partea dreaptă a barei de activități. Trebuie să verificați întâi acolo pentru a vedea dacă există programe care rulează și care nu doriți să pornească automat. Pentru a încerca să aflați numele programului, orientați indicatorul mouse-ului spre pictogramă. Asigurați-vă că selectați Se afișează pictogramele ascunse , astfel încât să nu pierdeți niciun program. Chiar și după ce verificați zona de notificare, este posibil să omiteți unele programe care rulează automat la pornire. Iată cum puteți să găsiți toate programele care pornesc automat și să le opriți pe cele care nu doriți să pornească automat atunci când pornește Windows. Pentru a preveni pornirea automată a unui program Selectați butonul Start și apoi selectați Setări > Aplicații > Pornire . Deschideți setările aplicațiilor cu lansare în execuție la pornire În zona Aplicații cu executare la pornire, găsiți programul pentru care doriți să opriți pornirea automată și setați la Dezactivat. Notă: Dacă dezactivați un program, iar acesta continuă să pornească automat când pornește Windows, ar trebui să scanați pentru viruși și malware. Consultați secțiunea următoare pentru mai multe informații.
9Cautati si eliminati virusii si malware-ul
Un virus, un malware sau un software rău intenționat ar putea duce la funcționarea mai lentă a PC-ului. Alte semne sunt apariția pe neașteptate a unor mesaje pop-up, programe care pornesc automat pe neașteptate sau sunetul care indică un efort constant al hard diskului. Cea mai bună modalitate de a trata virușii și software-ul rău intenționat este să încercați să le preveniți prin rularea unor programe software antimalware și antivirus, pe care să le mențineți actualizate. Totuși, chiar dacă luați măsuri, PC-ul dvs. se poate, totuși, infecta. Puteți scana PC-ul de viruși sau alte tipuri de software rău intenționat utilizând Securitate Windows (denumit anterior Centrul de securitate Windows Defender), care este inclus în Windows 11. Pentru mai multe informații, consultați Cum să vă protejați PC-ul Windows. Note: Dacă utilizați alt software antivirus sau antimalware, consultați documentația pentru programul respectiv pentru a afla cum să scanați de viruși. De asemenea, asigurați-vă că nu rulați mai multe programe antivirus în același timp. În acest caz, alegeți-l pe cel pe care doriți să îl rulați, apoi dezactivați-le sau dezinstalați-le pe celelalte. Dacă aveți un alt program antivirus instalat și activat, Securitatea Windows va fi dezactivată în mod implicit. Pentru a scana de viruși utilizând Securitate Windows Selectați Start > Setări > > de securitate & confidențialitate Securitate Windows , apoi selectați Deschidere Securitate Windows. Deschideți setările Securitate Windows Selectați Protecție împotriva virușilor & amenințărilor, apoi selectați Actualizări de protecție sub Actualizări de protecție împotriva virușilor & amenințărilor. Pe ecranul Actualizări de protecție , selectați Căutați actualizări pentru a vă asigura că aveți cele mai recente actualizări. Selectați Protecție împotriva virușilor și amenințărilor, apoi selectați Scanare rapidă. Așteptați ca Securitate Windows să termine scanarea pentru viruși și malware. Alegeți una dintre următoarele variante, în funcție de rezultatele scanării: Rulați scanarea avansată recomandată. Această scanare durează mai mult, dar caută mai pe larg amenințările de pe PC. Dacă Securitate Windows găsește un virus sau un malware și nu îl puteți elimina sau pune în carantină, contactați Asistența Microsoft pentru ajutor. Dacă nu găsiți viruși, reporniți PC-ul și încercați să reproduceți problema de performanță cu care vă confruntați pe PC. Notă: Dacă Securitate Windows nu se deschide, nu poate actualiza fișierul de definiții sau nu poate termina scanarea împotriva virușilor, încercați să rulați Microsoft Defender Antivirus (scanare offline), după cum este explicat mai jos. Pentru a scana de malware și viruși cu Antivirusul Microsoft Defender (scanare offline) Salvați documentele sau alte elemente pe care le aveți deschise pe PC. Selectați Start > Setări > > de securitate & confidențialitate Securitate Windows , apoi selectați Deschidere Securitate Windows. Deschideți setările Securitate Windows Selectați Protecție împotriva virușilor & amenințărilor, apoi, sub Amenințări curente, selectați Opțiuni de scanare > Microsoft Defender Antivirus (scanare offline) > Scanați acum. PC-ul va reporni și antivirusul Microsoft Defender (scanare offline) va rula și va scana de viruși și malware. Scanarea poate dura aproximativ 15 minute, iar PC-ul va reporni după aceea. Încercați să reproduceți problema de performanță.
10Restaurati pc-ul de la un puct de restaurare al sistemului
Restaurarea PC-ului anulează modificările recente care pot cauza probleme. Dacă credeți că o aplicație, un driver sau o actualizare Windows instalate recent ar putea fi cauza problemelor, este posibil să reveniți la performanța normală dacă restaurați PC-ul la un punct anterior, numit punct de restabilire. Note: Restaurarea de la un punct de restabilire nu va afecta fișierele personale, dar va elimina aplicațiile, driverele și actualizările care au fost instalate după crearea punctului de restabilire. Restaurarea sistemului funcționează pentru modificările făcute în ultimele 7 - 14 zile. Pentru a restaura PC-ul de la un punct de restabilire Selectați Căutare pe bara de activități, tastați sistem avansat, apoi selectați Vedeți setările avansate de sistem din lista de rezultate. În fila Protecție sistem , selectați Restaurare sistem. Selectați Restaurare recomandată pentru a utiliza cel mai recent punct de restaurare creat automat de Windows sau Alegeți un alt punct de restaurare pentru a selecta singur unul, apoi selectați Următorul. Dacă alegeți să selectați un alt punct de restaurare, selectați unul, apoi selectați Următorul. În orice caz, selectați Terminare pentru a începe restaurarea. După ce se termină restaurarea, reporniți PC-ul și vedeți dacă performanța s-a îmbunătățit. Dacă nu vedeți puncte de restaurare, motivul poate fi faptul că s-a activat protecția sistemului. Pentru a activa protecția sistemului În caseta de căutare din bara de activități, tastați creare punct de restaurare, apoi selectați Creați un punct de restaurare din lista de rezultate. Pe fila Protecție sistem , selectați Configurare. Selectați Activare protecție sistem > OK.

Formular contact